Installatie

Adomi

Installatiepad

Wij adviseren om Adomi te installeren in een map met de naam Adomi, in het voorgestelde pad C:\Adomi. Tijdens installatie worden de instellingen uit een eventueel aanwezige versie van Adomi of ARKEY map overgenomen.

Compatibiliteit

Projectbibliotheken afkomstig van oudere versies van Adomi moeten altijd eerst worden gecomprimeerd voor ze verder bewerkt kunnen worden. Dit comprimeren wordt gedaan met ArkMaint. Zolang dit niet is gedaan, wordt een bestaand project altijd als "alleen lezen" geopend. Tekeningen worden automatisch geconverteerd bij het laden en opgeslagen in Adomi formaat. De conversie kan in de meeste gevallen niet ongedaan gemaakt worden, dus maak eventueel eerst een backup van het project dat geconverteerd gaat worden.

Volg de hieronder beschreven stappen om de software te installeren.

Installatieprocedure

Bij de installatie van de software op een computer met Windows 10, kan een iso-bestand worden aangesloten als een virtuele CD, door rechts te klikken op het iso-bestand en te kiezen voor de optie Openen met en dan te kiezen voor Windows Verkenner. Voor een oudere versie van Windows zijn er programma's beschikbaar, waarmee een iso-bestand kan worden uitgepakt, alsof het een zip-bestand is.

Stap 1 - Adomi installeren

Installatie op een nieuwe computer

Installatie op een computer waar al een eerdere versie van Adomi op aanwezig is

Stap 2 - Abico installeren

Stap 3 - Abuis installeren